Pogodio protiv Leccea
0

Morata napravio radikalnu promjenu imidža, neprepoznatljiv se pojavio na San Siru

N. M.
Morata potpuno promijenio imidž (Foto: Twitter)
Morata potpuno promijenio imidž (Foto: Twitter)
Proslavljeni španski nogometaš Alvaro Morata iznenadio je sve kada se pojavio na sinoćnjem meču svog Milana, koji je u 6. kolu Serije A dočekao Lecce na San Siru.

Morata je na San Siro stigao potpuno neprepoznatljivog imidža jer se ošišao na "keca" i promijenio svoju frizuru s kojom smo ga navikli vidjeti.

Nosio je Morata pri dolasku na stadion i dioptrijske naočale, a fanovi su bili iznenađeni drastičnom promjenom koju je Španac napravio.

Inače, Milan je sinoć lagano pobijedio Lecce sa 3:0, a prema pobjedi je Rossonere poveo upravo Morata, koji je u 38. minuti bio strijelac prvog gola na utakmici.

Do kraja poluvremena su mrežu Leccea tresli i Theo Hernandez i Christian Pulišić, koji su osigurali Milanu miran nastavak meča, a ispostavilo se i postavili konačni rezultat od 3:0.

Za Moratu je to bio drugi gol na četiri meča u Seriji A ove sezone, a ljetos je on u Milan stigao iz Atletico Madrida, nakon što je sa Španijom postao prvak Starog kontinenta na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Podsjećamo, Morata se nakon Eura razveo od supruge Alice Campello, influensericom iz Španije s kojom ima i četvero djece.