Bridge otkrio
1

Mourinho dok je vodio Chelsea priredio zabavu igračima s reperom Snoop Dogom

H. H.
Snoop Dog i Jose Mourinho (Foto: Twitter)
Snoop Dog i Jose Mourinho (Foto: Twitter)
Bivši igrač Chelseaja Wayne Bridge ispričao je o nevjerovatnoj zabavi koju je Jose Mourinho priredio nogometašima kluba iz Londona u periodu dok je vodio Plavce sa Stamford Bridgea.

Gostujući u podcastu "The Rig Biz Podcast" Archieja Curzona, nekadašnji engleski lijevi bek, prisjetio se iznenađenja koje je portuglaski stručnjak organizovao za cijelu ekipu.

"Imali smo predsezonske utakmice u Sjedinjenim Američkim Državama i on je priredio zabavu. To je bilo dobro za igrače. A kad kažem da je priredio zabavu, mislim da je Snoop Dogg bio tamo, svi su bili tamo", kaže bivši nogometaš, ističući tako veličinu događaja, kojem je poznati reper prisustvovao.

Uprkos tim dobrim trenucima, Wayne Bridge potvrđuje da je Mourinho vrlo zahtjevan trener i od svojih igrača uvijek traži da daju sve od sebe.

"Kada vidite kako se odnosi prema nekim igračima, pomislim da je ponekad malo oštar. To je sjajan trener, ali u slučajevima kada je pošlo po zlu u Manchester Unitedu i Tottenhamu, ponekad izgleda poput razmažene osobe koja svoje plišane životinje izbacuje iz kolica. Mislim da se ponekad ne snalazi tako dobro. Ali zabavno je to gledati i volim ga posmatrati", rekao je Bridge.