Asistent i van terena
30

Muller neiskusnog saigrača učio kako da sjajnim trikom otvori pivo, ali nije uspio

D. P.
Muller i Musiala su se dobro zabavili (Foto: Screenshot)
Muller i Musiala su se dobro zabavili (Foto: Screenshot)
Veza između njemačkog nogometa i piva je neraskidiva oduvijek, a posljednjih dana na društvenim mrežama širi se hit snimak u kojem zvijezda Bayerna Thomas Muller podučava svog saigrača Jamala Musialu kako da otvori pivo.

Pivo je sastavni dio svake nogometne utakmice u Njemačkoj, a nogometaši Bayerna svake sezone prave kampanju u kojoj ga reklamiraju. Također, Bavarci su popili "rijeke" piva dok su slavili sve silne titule, a sada je tokom promotivnog spota Thomas Muller odlučio naučiti mladog kolegu kako da bez otvarača uspije otvoriti pivo.

Muller, koji je poznat po velikom broju asistencija, ovoga puta asistirao je Musiali, a mladi nogometaš je pažljivo pratio kako da uz pomoć jednog piva otvori drugo.

Iskusni ofanzivac Bayerna je objasnio Musiali da jednom rukom treba držati jednu flašu, a drugom da s skloni čep s one koju želi otvoriti.

Imao je Musiala određenih problema dok nije shvatio "zanat", ali su na kraju nazdravili nakon što je Muller otvorio pivo i pokazao da je mnogo iskusniji. Društvo im je pravio i Kingsley Coman koji se odlično zabavio.