Čeka se odluka UEFA-e
179

Navijači BiH bi mogli ostati bez ulaznica za susret Lige nacija u Njemačkoj

E. B.
Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u oktobru i novembru ove godine odigrati utakmice protiv Njemačke u Ligi nacija, a navijači naše selekcije bi mogli ostati bez ulaznica za susret u gostima.

Naime, utakmica Njemačka - Bosna i Hercegovina će biti odigrana na stadionu Europa-Park u Freiburgu 16. novembra, a Nogometni savez BiH još uvijek nema informacije o distribuciji ulaznica za ovaj susret.

Kako su naveli iz NS BiH, s obzirom na to da su posljednje dvije utakmice Zmajeva u Nizozemskoj i Mađarskoj obilježili incidenti u navijačkom sektoru bh. tima (paljenje baklji), čeka se odluka disciplinskog tijela UEFA nakon koje će biti poznato da li će uopšte biti dozvoljeno prisustvo navijača bh. reprezentacije na ovoj utakmici.

Inače, sve ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina - Njemačka, koja je na programu 11. oktobra u 20:45 sati na Bilinom polju, su rasprodate.

"Ljubitelji nacionalnog bh. tima još uvijek mogu putem stranice event.ba kupiti ulaznice za domaće utakmice sa Mađarskom i Nizozemskom koje će biti odigrane takođe na Bilinom polju 14. 10. i 19. 11. ove godine. NS BiH takođe obavještava sve zainteresovane da se zbog malog kapaciteta VIP tribine na zeničkom stadionu, VIP ulaznice ne nalaze u slobodnoj prodaji", poručili su iz NS BiH.