Održali im lekciju
645

Navijači Sarajeva žestoko izvrijeđali igrače, Dudić poručio da će otići kada bude višak

H. H.
Navijači Sarajeva u razgovoru s igračima i stručnim štabom (Foto: E. M./Klix.ba)
Navijači Sarajeva u razgovoru s igračima i stručnim štabom (Foto: E. M./Klix.ba)
Trener Sarajeva Feđa Dudić nakon novog šokantog poraza od Igmana (2:0) izjavio je da razumije revolt navijača koji su izviždali svoje igrače nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Bordo tim je odigrao očajnu utakmicu kojom je potvrdio da katastrofalan poraz u prošloj utakmici protiv Tuzla Cityja (1:5) nije bio slučajan.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka navijači Sarajeva su salvama uvreda ispratili nogometaše Bordo tima, a obavili su i razgovor s Dudićem.

"Nije lako, razumijem i revolt navijača. Prvu utakmicu su nam progledali kroz prste, ali definitivno sada moramo biti samokritični. Ja sam najmanji problem, kad budem višak, otići ću. Moramo se svi pogledati u lice nakon ovoga i riješiti tekuće probleme", kazao je Dudić nakon meča.

Nakon što su otišli u svlačionice, igrači Sarajeva su se ponovo vratili pred tribinu s bordo navijačima, koji su im nakon četiri-pet minuta razgovora ipak dali aplauz i podržali ih.

Sarajevo će u narednom kolu na zeničkom Bilinom polju dočekati Slobodu, nakon čega im slijedi derbi protiv Željezničara.