Obrukao se
0

Nestvaran promašaj Vlahovića, pogledajte šta nije realizovao napadač Juventusa

E. K.
Dušan Vlahović se propisno osramotio (Foto: Screenshot)
Dušan Vlahović se propisno osramotio (Foto: Screenshot)
Srbijanski napadač Dušan Vlahović autor je jednog od najvećih promašaja ikada, a ofanzivac Juventusa je došao u centar pažnje italijanskih medija na meču protiv Cagliarija.
Stara dama je remizirala protiv slabašnog Cagliarija, bilo je 1:1, a Vlahović je u 78. minuti susreta pri rezultatu 1:0 propustio priliku da potvrdi pobjedu torinskog giganta.

Našao se sam ispred gola golmana Cagliarija i šutirao pored njegove desne stative te tako propustio veliku priliku za ekipu Juventusa što možete vidjeti u videoprilogu u tekstu.

Kazna je stigla nekoliko minuta kasnije kada je dosuđen jedanaesterac za Cagliari kojeg je uspješno realizovao Razvan Marin i donio veliki bod gostima.

Bio je to prvi primljeni pogodak Juventusa ove sezone u prvenstvu, ali u najnezgodnijem trenutku kojim je Stara dama ostala bez pobjede koja bi ih zadržala na drugom mjestu na tabeli.

Juventus je trenutno treći sa tri boda zaostatka za vodećim Napolijem dok je Cagliari na 15. poziciji na tabeli sa šest osvojenih bodova dosad.