Od petka do ponedjeljka
16

Određene sudije za 4. kolo prvenstva BiH: Bandić u Tuzli, odgođena dva meča

N. K.
Detalj s prošlogodišnjeg okršaja Slobode i Željezničara (Foto: FK Željezničar)
Detalj s prošlogodišnjeg okršaja Slobode i Željezničara (Foto: FK Željezničar)
Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je službena lica za 4. kolo Wwin lige Bosne i Hercegovine te je potvrdio da su dvije utakmice odgođene.
Susreti između Sloge i Borca te Zrinjskog i Sarajeva se tako neće igrati predstojećeg vikenda zbog obaveza klubova iz Banje Luke i Mostara u Evropi.

Duel koji će privući vjerovatno najviše gledatelja je onaj u Tuzli između Slobode i Željezničara. Ovaj susret se igra u subotu u 21:00 sat, a pravdu će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda.

Ranije istog dana (18:45) bit će odigrana utakmica između Radnika i Veleža. Sudija na tom susretu bit će Dragan Todić iz Doboja.

Kolo otvaraju Igman i Široki Brijeg utakmicom već sutra u 17:30 sati, a na centru stadiona u Konjicu bit će Ernis Džemidžić iz Goražda.

Benjamin Deljković iz Sarajeva bit će glavni arbitar na posljednjem susretu kola kojeg će GOŠK i Posušje odigrati u ponedjeljak u 21:00 sat.

Sve utakmice bit će u direktnom prijenosu na kanalima Arene Sport, a utakmicu iz Tuzle moći ćete pratiti uživo i u tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.

Parovi 4. kola:

Igman - Široki Brijeg / petak 17:30

Radnik - Velež / subota 18:45

Sloboda - Željezničar / subota 21:00

GOŠK - Posušje / ponedjeljak 21:00

Tabela: