Očekuje nas spektakl
177

Ogromne gužve na Grbavici, navijači Želje od ranog jutra pohrlili po ulaznice za Evropu

D. P.
Navijači Željezničara od jutros kupuju ulaznice (Foto: Čitatelj)
Navijači Željezničara od jutros kupuju ulaznice (Foto: Čitatelj)
Fudbalski klub Željezničar obavijestio je svoje navijače da je jutros počela prodaja ulaznica za meč prvog pretkola Konferencijske lige protiv Dinamo Minska.

Željezničar će na startu Konferencijske lige igrati protiv renomiranog bjeloruskog protivnika i aktuelnog lidera tamošnjeg šampionata, a utakmica je zakazana za četvrtak.

Prodaja ulaznica u Plavom salonu stadiona Grbavica počela je jutros, a ako je vjerovati prvim fotografijama, oko stadiona FK Željezničar je velika gužva od ranih jutarnjih sati.

Nema dileme da će odziv navijača Željezničara biti ogroman te da će Grbavica biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Željezničar je u prodaju pustio 12.000 ulaznica za ovaj evropski spektakl.

Iz FK Željezničar napomenuli su svoje navijače da svi dođu u plavim majicama ili dresovima, kako bi dekor na tribinama Grbavice bio još ljepši vizuelno.

Podsjetimo, Željezničar i Dinamo sastaju se u četvrtak (13. juli) od 20:30. Pobjednik ovog dvomeča ići će na Neftci Baku u drugom pretkolu Konferencijske lige.