Optužen za silovanje
58

Otkriveni novi detalji s Mbappeove zabave: "Mobitele smo morali ostaviti ispred noćnog kluba"

E. K.
Kylian Mbappe i Julia Franzen (Foto: Kolaž/Twitter)
Kylian Mbappe i Julia Franzen (Foto: Kolaž/Twitter)
Švedska voditeljica i influenserica Julia Franzen je progovorila o detaljima zabave koju je organizovao Kylian Mbappe u Švedskoj.

Francuz je optužen za silovanje što je potvrdilo i državno tužilaštvo u Štokholmu, a sve se dešavalo prošlog četvrtka kada je organizovao zabavu s prijateljima u klubu V nakon čega je otišao u hotel Banka gdje se desilo navodno silovanje.

Mbappe je navodno učestvovao na privatnim zabavama u noćnom klubu gdje se od gostiju tražilo da svoje mobilne telefone stave u kovertu koja se nalazi ispred kluba.

Pomenuta influenserica tvrdi da je već bila na sličnim zabavama s nogometašem Reala, a tako je bilo i 2018. godine kada je bila pozvana na zabavu s Mbappeom i reprezentativcima Francuske u Torinu.

"Na zabave su pozivane samo žene koje izgledaju lijepo, svi smo morali staviti telefone u kovertu koja se nalazila ispred ulaza u klub", otkrila je Franzenova.

Ona radi kao tv voditeljica i influenserica, a kako javlja Expressen, Mbappe je iznajmio sobu u Štokholmu gdje se zabavljao s 30 gostiju - većinom žena, a optužbe za silovanje je negirao.