Spektakl uživo
96

Pjanić sa sinom Edinom stigao na finale Eura u Berlinu

H. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometne reprezentacije Španije i Engleske večeras u Berlinu igraju veliko finale Evropskog prvenstva, a na Olimpijski stadion stigao je i naš Miralem Pjanić.

On je na Instagramu objavio kadrove sa stadiona uoči početka utakmice, a na tribinama će susret posmatrati u društvu sina Edina.

Bit će to 28. susret ove dvije svjetske nogometne sile. Englezi su uspješniji kroz historiju s 13 pobjeda, dok ih Španci imaju 10. Četiri duela završena su neriješeno, a Englezi su i efikasniji u tim duelima. Postigli su 45 golova naspram 32 španskih nogometaša.

Očekuje se više od 70.000 navijača na tribinama, a duel možete uživo gledati u programu BHRT-a te pratiti tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.

Inače, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) zvanično je napustio ekipu Al Sharjaha, a karijeru bi trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Pjanić je na pragu potpisa za Al-Raed, klub u Saudijskoj Arabiji i čini se da su ostale samo formalnosti, te da će dogovor uskoro dobiti zvaničnu potvrdu.