Uz poruku "Alhamdulillah"
56

Pjanić sa sinom zaigrao tavlu pa podijelio predivnu fotografiju s obojicom nasljednika

D. P.
Miralem, Ajlan i Edin Pjanić (Foto: Facebook)
Miralem, Ajlan i Edin Pjanić (Foto: Facebook)
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić još uvijek je na odmoru nakon sezone u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ovoga puta odlučio je podijeliti fotografije sa svojim sinovima.

Pjanić iza sebe ima vrlo sadržajno ljeto. Nakon što je završio okupljanje s reprezentacijom BiH, koje je zaključeno s dva poraza od Portugala i Luksemburga, uzeo je produženi odmor pa je tako putovao s kraja na kraj svijeta.

Veznjak reprezentacije BiH i Al Sharjaha boravio je u Južnoafričkoj Republici, odmarao je na Ibizi, ali i u Monte Carlu. Njegov odmor još uvijek traje, a sada je podijelio nekoliko zanimljivih fotografija.

Na svom Instagram storyju objavio je kako sa sinom Edinom igra tradicionalnu društvenu igru tavlu.

Nakon toga, objavio je i predivnu fotografiju s jahte na kojoj u naručju drži mlađeg sina Ajlana, koji tek treba da napuni godinu dana života. Pored njih dvojice je i stariji devetogodišnji sin Edin.

"Alhamdulillah", napisao je u opisu fotografije Pjanić te se tako Bogu zahvalio za sretnu i zdravu porodicu s kojom provodi dane.

Podsjetimo, za Pjanića nova sezona kreće sredinom augusta. Njegov Al Sharjah igrat će kvalifikacije za azijsku Ligu prvaka protiv Bashundara Kingsa iz Bangladeša.