Cijena 35 KM
59

Počinje prodaja ulaznica za utakmicu Mađarska - Bosna i Hercegovina

E. B.
U drugom kolu grupe A3 UEFA Lige nacija reprezentacija Bosne i Hercegovine će se u Budimpešti 10. septembra na Puškaš Areni sa početkom od 20:45 sati sastati sa selekcijom Mađarske.

Svi navijači naše reprezentacije koji su zainteresovani da prisustvuju navedenoj utakmici ulaznice mogu obezbijediti putem NS BiH.

Cijena ulaznica za navijački blok gdje će biti smještene pristalice bh. tima je 35 KM. Kontakt e-mail za kupovinu ulaznica je [email protected].

Sa jednog e-maila može se kupiti maksimalno 5 ulaznica, a za samu kupovinu neophodno je dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, broj pasoša i državljanstvo prema pasošu.

"Molimo sve navijače da dostavljaju tačne podatke, s obzirom da će ulaznice biti personalizovane i glasit će na ime i prezime posjetioca. Nepotpune aplikacije neće biti uzete u obzir", napomenuli su iz NS BiH.

Rezervacija i kupovina ulaznica odvijat će se putem gore navedene e-mail adrese u periodu od 5. do 14. avgusta. Nakon predviđenog perioda kupovina ulaznica neće biti moguća putem NS BiH već samo putem ovlaštenog distributera Mađarske fudbalske federacije.

Takođe napominjemo da se ulaznice za utakmicu prvog kola UEFA A lige nacija Nizozemska - Bosna i Hercegovina, koja je na programu 7. septembra 2024. godine na Philips stadionu u Eindhovenu u 20:45 sati, mogu kupiti putem ovlaštenog distributera FA Holandije na ovom linku.

Sa jednog naloga moguće je kupiti maksimalno dvije ulaznice.