Inter i dobro prošao
48

Pogledajte kako je Milan u 89. minuti srušio Inter za šok 66.000 navijača

D. P.
Detalj koji je odlučio milanski derbi (Foto: Screenshot)
Detalj koji je odlučio milanski derbi (Foto: Screenshot)
Nogometaši Milana su sinoć u derbiju della Madonnina srušili Inter rezultatom 2:1 i tako se potpuno vratili u borbu za vrh nakon sporijeg starta sezone s novim trenerom Paulom Fonsecom.

Nakon šest vezanih poraza od Intera, nogometaši Milana su sinoć konačno uspjeli savladati svog najvećeg gradskog rivala i to su uradili u velikom stilu i kako je "najslađe", golom u 89. minuti susreta.

Inter je dobro prošao čak jer su Rossoneri propustili tri prava zicera u nastavku susreta. U prvom poluvremenu Christian Pulišić i Federico Dimarco postigli su po gol za 1:1 nakon prvih 45 minuta igre, a onda totalna dominacija Milana.

Igrao se 89. minut kada je Tijjani Reijnders maestralno centrirao, a Milanovo dijete Matteo Gabbia nebeskim skokom i udarcem glavom pogodio mrežu Nerazzurra.

Gol za veliko slavlje crveno-crnog dijela Milana pogledajte ovdje.

Pogodak je donio muk na Giuseppe Meazzi. Iako oba tima igraju na istom stadionu, sinoć je veliku prednost imao Inter jer je bio nominalni domaćin i tako je na tribinama imao više od 66.000 svojih navijača, za razliku od Milanovih 9.000.

Tako se Milan izjednačio s Interom na šestom mjestu u Seriji A, ali sa samo tri boda manje od vodećeg Torina. U narednom kolu Milan dočekuje Lecce, dok Inter ide na gostovanje Udineseu.