Maestralno
58

Pogledajte spektakularan gol Pavlovića za Bayern u najvećem derbiju protiv Leverkusena

D. P.
Prijem na prsa, a onda bomba (Foto: Screenshot)
Prijem na prsa, a onda bomba (Foto: Screenshot)
Nakon što je prošle godine Bayer Leverkusen ukrao titulu Bayernu iz Minhena, danas se ova dva tima sastaju prvi put u novoj sezoni, a u prvom poluvremenu vidjeli smo dva fenomenalna gola.

Bayern je bolje otvorio sezonu i maksimalan je na vrhu tabele, dok Leverkusen ima jedan kiks. U takvom stanju Bayern je dočekao goste prepun optimizma i napao je od početka utakmice.

No, Bavarci su se ispromašivali, a Leverkusen je svoju prvu polušansu iskoristio. Igrao se 31. minut kada je Robert Andrich iz prve nakon kornera sjajno pogodio mrežu domaćina udarcem s distance.

Bayern se nije predao, a pet minuta prije kraja prvog poluvremena vidjeli smo gol koji bi mogao konkurisati i za najljepši u sezoni, a strijelac je mladi veznjak Aleksandar Pavlović.

Ovaj 20-godišnji reprezentativac Njemačke, koji je mogao nastupati i za Srbiju, ali se odlučio za zemlju svog rođenja, primio je na 25 metara udaljenosti od gola loptu na prsa, a onda spektakularnim udarcem pogodio mrežu Apotekara.

Najveći derbi današnjice u njemačkom nogometu nije razočarao u prvom poluvremenu, a mi se nadamo da će i u nastavku biti jednako uzbudljivo.