Velika podrška
1k

Porodica je najveće Džekino bogatstvo: Plasman u veliko finale proslavili su na terenu

N. K.
Foto: Instagram
Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko sinoć je postigao najveći uspjeh na međunarodnoj klupskoj sceni plasiravši se u finale Lige prvaka sa svojim Interom, a ostvareno dostignuće proslavio je s porodicom.
Džeko je na utakmici protiv Milana igrao od prve minute, a na tribinama stadiona Giuseppe Meazza imao je i ogromnu podršku porodice i prijatelja.

Edinova supruga Amra je dio atmosfere podijelila na svom Instagramu te je sve počelo fotografijom na kojoj se vidi kako Edinu s tribina podršku daje najstarija kćerka Una.

Nakon posljednje sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje, a Džeki su se na terenu pridružili supruga i kćerka, potom otac Midhat te Amrina kćerka iz prvog braka Sofia Vicentijević.

Uslijedilo je zajedničko fotografisanje presretne i uspješne porodice koja kroz život prolazi bez ikakvih skandala i ružnih pozadinskih priča.

Podsjetimo, Inter je prošao u finale Lige prvaka nakon što je u dvomeču protiv Milana bio bolji ukupnim rezultatom 3:0. U prvoj utakmici slavili su sa 2:0 uz Džekin gol, dok je Inter ponovo i sinoć slavio sa 1:0.

Džeko bi u finalu mogao igrati protiv svog bivšeg kluba Manchester Cityja koji večeras igra revanš utakmicu drugog polufinala protiv Real Madrida. U prvoj utakmici bilo je 1:1.