Tražilo ga pet klubova
0

Posao koji bi trebao značiti dolazak Perišića: Romano otkrio gdje odlazi najveći Hajdukov talenat

K. H.
Luka Vušković u meču protiv juniora Milana
Luka Vušković u meču protiv juniora Milana
Stručnjak za nogometne transfere Fabrizio Romano objavio je informaciju da će talentovani defanzivac Hajduka Luka Vušković karijeru nastaviti u redovima Tottenhama, a hrvatski mediji navode da bi taj transfer mogao otvoriti vrata povratku Ivana Perišića u Split.

Romano otkriva kako je posao Hajduka i Tottenhama već dogovoren, iako popularni Pijetlovi nijednog trenutka nisu dolazili u prvi plan kada je u pitanju nova destinacija za ovog igrača.

Ranije se spominjao odlazak u PSG, kao i Manchester City, no on i njegova porodica su procijenili da je za budućnost najbolje da karijeru nastavi u Tottenhamu.

Posao bi navodno trebao biti završen u narednih nekoliko dana, a Romano dodaje kako je u igri za dovođenje ovog igrača bilo još pet klubova. Također, ne navodi se ni to da li će Vušković ostati u Hajduku ovu sezonu, ili će se odmah priključiti treninzima londonskog tima.

Hrvatski mediji navode kako bi ovaj transfer, prema svemu sudeći, trebao otvoriti vrata za lakši povratak Ivana Perišića u Hajduk, ali da bi se to trebalo dogoditi na zimu.

"Nije tajna da se Ivan želi vratiti, ali da isto tako nije spreman odreći se velikog novca koji mu ugovor s Tottenhamom garantuje. Tako da je moguće kako je u transfer Vuškovića uključeno i nešto što bi trebalo pomoći po tom pitanju, odnosno što bi zadovoljilo obje Ivanove želje", navodi Gol.hr.