S poznatim brendom
88

Ronaldo lansirao kolekciju satova od 1,2 miliona eura, inspirisani su ikonskim trenucima iz karijere

N. M.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo, u saradnji s poznatim brendom Jacob&Co, lansirao je danas vlastitu kolekciju satova.

Tako su Ronaldo i Jacob&Co podigli svoju saradnju na viši nivo, a njihov odnos rastao je tokom posljednje dvije decenije, otkad je Portugalac na vrhuncu u svojoj nogometnoj karijeri.

Ono što je započelo kao prijateljstvo dok je Ronaldo još bio mlado nogometno čudo, sada se razvilo u poslovnu saradnju koja ujedinjuje dva istaknuta imena u sportu i urarstvu, piše BeinSports.

Jedan od istaknutih dizajna iz ove saradnje je Twin Turbo Furious Baguette, jedinstveni sat koji je Cristianu Ronaldu osobno dostavio Jacob Arabo. Ovo ograničeno izdanje sata procijenjeno je na impresivnih 1,2 miliona eura.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Osim toga, kolekcija Jacob&Co x CR7 Epic posebno je dizajnirana kako bi odražavala osobnost i brend Cristiana Ronalda. Ova linija uključuje dva modela: Flight of CR7 i Heart of CR7, oba imaju kućište od 44 mm i jedinstvene detalje koji upućuju na portugalsku zvijezdu.

"Oduvijek sam sanjao o vlastitoj kolekciji satova. Jacob&Co. Flight of CR7 i the Heart of CR7 inspirirani su nekim od mojih najpoznatijih trenutaka na terenu. Nadam se da vam se sviđaju koliko i meni", napisao je Ronaldo.

Satovi imaju skeletizirani mehanizam s upečatljivom arhitekturom, gdje dva okomita stuba predstavljaju i Ronalda i njegovu poznatu marku CR7. Jedan stub prikazuje igrača u različitim pozama, dok drugi nosi logo CR7 i Ronaldov potpis.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Dizajn također uključuje suptilne detalje poput poklopca bureta u obliku nogometne lopte i slike Ronalda, koji nosi svoj kultni dres s brojem 7, sa zlatnim otiskom na stražnjoj strani kućišta od safirnog kristala. Ova kolekcija ne samo da odražava ukus za luksuz i inovativan dizajn, već također bilježi suštinu karijere i ličnosti Cristiana Ronalda.