Novi poslovni potez
0

Ronaldo spremio veliko iznenađenje za fanove, s Georginom će snimati stvari iz privatnog života

D. P.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Legendarni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo spremio je veliko iznenađenje fanovima i pokrenuo UR YouTube kanal na kojem će se snimati i otkrivati stvari iz privatnog života.

Dok nam je svima dostupno sve ono što radi na nogometnim terenima posljednjih decenija imamo, stvari iz Ronaldovog privatnog života ipak su skrivene od javnosti, ali to više neće biti slučaj.

Ronaldo je pokrenuo vlastiti YouTube kanal kao najnoviji poslovni poduhvat u karijeri. Portugalska ikona će iz Saudijske Arabije svakodnevno stajati pred kamerom i pokazivati stvari za koje nismo znali.

Portugalac je sve to objasnio u reklami koja traje minut i po. Raspoloženi Ronaldo bio je nasmijan tokom cijele reklame, pa se očekuje da u takvom raspoloženju nastavi snimati kadrove iz svog doma.

Ronaldov UR YouTube kanal sadrži njegov vlastiti logo, a na kanalu ćemo moći vidjeti kako Ronaldo igra igrice sa svojom partnericom Georginom Rodriguez, sadržaje iza scene, vježbanje proslave golova, prihvatanje izazova, uvid u porodicu i ono što oni rade, kao i uvide u obrazovanje i poslovanje porodice.

"Jako sam sretan što je ovaj projekt zaživio. Već dugo sam razmišljao o tome, ali konačno imam priliku učiniti ga stvarnim", rekao je ukratko Ronaldo.

Također, na Ronaldovom YouTubeu gostovat će i najrazličitiji gosti koje će intervjuisati.