Najveća zvijezda
46

Ronaldo u ležernom izdanju pozdravio fanove u Zenici koji su mu skandirali ispred hotela

E. M.
Ronaldo se zahvalio fanovima na podršci (Foto: Screenshot)
Ronaldo se zahvalio fanovima na podršci (Foto: Screenshot)
Portugalski as Cristiano Ronaldo na izlasku iz hotela "Zenica" pozdravio je navijače koji su čekali da vide najveću nogometnu zvijezdu današnjice.
Reprezentativci Portugala nakon ručka i kratkog odmora zaputili su se na trening na Bilinom polju, a ispred hotela od popodnevih sati okupio se veliki broj navijača koji se nadaju susretu s portugalskim zvijezdama.

Očekivano, najviše pažnje izazvao je Ronaldo koji je u ležernom izdanju, s košpicama u ruci i nepoznatim pićem, otpozdravio fanovima koji su skandirali njegovo ime.

Inače, nogometna reprezentacija Portugala stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva.

Pred hotelom "Zenica" dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom. Očekivano, u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, kojeg su okupljeni fanovi pozdravili njegovim karaktarističnim povikom "Siu" koji koristi prilikom proslave golova.

Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.