Željin heroj
39

Šabanadžović: Očekuje nas još jedan težak meč s Širokim, nadam se pobjedi

Klix.ba
Foto: FK Željezničar
Foto: FK Željezničar
Nogometaši Željezničara jučer su minimalno savladali Široki Brijeg u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH, a strijelac pobjedonosnog gola Anel Šabanadžović ističe da su Plavi zasluženo slavili.

"Utakmica je bila teška. Široki je jedna dobra ekipa protiv koje smo znali da neće biti lako igrati. Odigrali smo dobru utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili. Naravno da mi je drago što sam postigao pogodak, ali ono što je najbitnije je da je on donio mojoj ekipi važnu pobjedu i gol u gostima koji nam može biti od velikog značaja", rekao je Šabanadžović za službenu stranicu FK Željezničar.

Tim s Grbavice u nedjelju u 16 sati igra novu utakmicu na Pecari protiv Širokog Brijega, ovaj put u okviru Premijer lige BiH, a mladi veznjak Plavih se nada novoj minutaži.

"U nedjelju očekujemo još jednu sličnu, tešku utakmicu i nadamo se dobrom meču i sličnom ishodu. Znači mi mnogo što sam kao mlad igrač dobio priliku da igram dosta utakmica, a to će mi značiti za dalji napredak i razvoj", poručio je Šabanadžović.