Dosjetljiva šala
24

Saigrači Gosensu kupili dres Ronalda i izazvali salvu smijeha u svlačionici Atalante

H. H.
Trenutak kada je Gosens shvatio o čemu je riječ (Foto: Screenshot)
Trenutak kada je Gosens shvatio o čemu je riječ (Foto: Screenshot)
Nakon što je nogometaš Atalante Robin Gosens prije nekoliko dana otkrio neugodnu epizodu s Cristianom Ronaldom od kojeg nije dobio željeni dres, saigrači su odlučili da mu kupe i daruju dres portuglaskog asa što je izazvalo salvu smijeha u svlačionici.

Njemački lijevi bek ispričao je da je nakon utakmice Italijanskog kupa između Atalante i Juventusa (3:0) odigrane prije dvije sezone, prišao svom idolu i zatražio njegov dres, ali odgovor nije bio onakav kakav je očekivao.

"Nakon utakmice protiv Juventusa, želio sam ispuniti svoj san o dresu Cristiana Ronalda. Nakon posljednjeg zvižduka otišao sam do njega i nisam ni išao s ekipom da slavim. Pitao sam ga: 'Cristiano, možemo li zamijeniti dresove?', nije me ni pogledao i samo je rekao ne. Bio sam totalno crven i posramljen. Znate onaj trenutak kad vam se dogodi nešto neugodno i pogledate da li je neko primijetio? Upravo sam to osjećao, bio sam ponižen i pokušao se sakriti", naveo je Gosens u dijelu autobiografije koja će uskoro biti objavljena.

Ipak, priča je dobila "sretan" i komičan epilog, a za to su se pobrinuli Gosensovi saigrači iz Atalante koji su ga odlučili iznenaditi i kupti mu dres Ronalda.

Trenutak kada su mu uručili poklon u svlačionici snimali su, a nakon što je Nijemac ugledao i shvatio o čemu je riječ, prasnuo je u smijeh kao i ostali prisutni, dok se video brzo proširio društvenim mrežama.