Loši rezultati
19

Savo Milošević više nije trener Partizana, zamijenio ga proslavljeni stručnjak

K. H.
Savo Milošević (Foto: EPA-EFE)
Savo Milošević (Foto: EPA-EFE)
Aleksandar Stanojević novi je trener FK Partizan nakon što je dosadašnji šef stručnog štaba Savo Milošević zbog loših rezultata odlučio otići s te pozicije.
Partizan je u posljednjem kolu doživio poraz od Vojvodine rezultatom 3:2, iako su do 90. minute imali prednost od 2:1 s igračem manje, no na kraju su ipak ispustili vodstvo i pobjedu te pognute glave napustili Novi Sad.

Nakon svega, trener Partizana Savo Milošević odlučio je dati otkaz na poziciji šefa stručnog štaba, a na njegovo mjesto stigao je Stanojević.

"Dani i sati ubjeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde s kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas.

Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja između FK Partizan i još jednog velikana ne samo srbijanskog, već i evropskog nogometa je završena. FK Partizan se neizmjerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmjerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvijek biti dio crno-bele porodice!", poručili su iz kluba.

Aleksandar Stanojević bio je trener Partizana od 2010. do 2012. godine, a tada je osvojio titulu prvaka i uveo je ovaj klub u Ligu prvaka. Nakon odlaska iz kluba, uglavnom je radio u Kini s kratkim epizodama u Maccabiju, PAOK-u i Saudijskoj Arabiji.