Nove tetovaže
16

Sergio Ramos istetovirao ime najmlađeg sina uz citat slavnog čileanskog književnika

K. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Štoper i kapiten Real Madrida, španski nogometaš Sergio Ramos, na društvenoj mreži Instagram pohvalio se novim tetovažama koje je uradio na prsima.

On je na pomenutom mjestu istetovirao ime nedavno rođenog sina Adriana, što mu je ujedno i četvrto dijete sa suprugom Pilar Rubio, a ispod imena svog sina stavio je lik Isusa Krista te inicijale RR, vjerovatno aludirajući na bračni par Ramos - Rubio.

S lijeve strane je napisao broj 06, s desne 14, a ispod brojeva naslov memoara slavnog čileanskog književnika Pabla Nerude na engleskom jeziku: I consfess that I have lived (Priznajem da sam živio).

Ramos posljednjih nekoliko mjeseci igra u životnoj formi i sa svojim Real Madridom nedavno je skinuo Barcelonu s trona Španije i osvojio titulu prvaka, a za njega i njegove saigrače ova sezona još uvijek nije gotova jer ih očekuje uzvratna utakmica Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Ukoliko kojim slučajem nadoknade taj zaostatak, onda će u Lisabonu igrati završnicu najelitnijeg nogometnog takmičenja u Evropi.