35-godišnji Srbijanac
29

Slobodan Jakovljević će ostati do kraja karijere u Zrinjskom: Legendarni štoper produžio ugovor

E. B.
Foto: HŠK Zrinjski
Foto: HŠK Zrinjski
Legendarni štoper Slobodan Jakovljević (35) je produžio ugovor sa Zrinjskim, te je sad jasno da će on i završiti karijeru u mostarskom klubu.

Zrinjski i Jakovljević su potpisali produženje ugovora koji će iskusnog štopera vezati za Plemiće još jednu sezonu uz opciju produženja saradnje do 2026. godine.

Klupska legenda, jedan od najtrofejnijih Plemića sa četiri naslova prvaka i dva Kupa, dobitnik trofeja "Filip Šunjić - Pipa" i jedan od istinskih lidera ekipe tako nastavlja pisati svoju uspješnu priču kao igrač osmerostrukog prvaka BiH.

"Biti igrač Zrinjskog za mene je čast i zadovoljstvo od prvog dana i naravno da sam sretan zbog produženja, a vjerujem da je to zadovoljstvo obostrano. Toliko toga smo napravili zajedno, ali moj motiv i dalje je na visokom nivou. Uopće ne sumnjam da je ispred nas još jedna uspješna sezona, a poželio bih samo da saigrače i mene posluži zdravlje kako bismo svi zajedno mogli pridonijeti novim uspjesima", izjavio je Jakovljević.

Srbijanac je u Zrinjski stigao prije osam godina iz bijeljinskog Radnika, službeni debi upisao je 12. jula 2016. godine u remiju protiv poljske Legije (1:1) u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a prethodnu sezonu je zaključio s 246 nastupa, samo jedanaest manje od dvojice rekordera Zrinjskog - Pere Stojkića i Nemanje Bilbije.