Bundesliga
26

Šou Kanea protiv Demirovićevog Stuttgarta, Bayern "do vrha" napunio mrežu rivala u derbiju

D. P.
Kane je postigao tri gola u nastavku utakmice (Foto: EPA-EFE)
Kane je postigao tri gola u nastavku utakmice (Foto: EPA-EFE)
Nogometaši Bayerna u derbiju Bundeslige razbili su Stuttgart rezultatom 4:0, a Harry Kane je priredio novi šou u dresu bavarskog kluba.

Kane je danas došao do 13. gola u 10 utakmica ove sezone za Bayern, a postigao je i treći hat-trick. Sve zanimljivo vidjeli smo u drugom poluvremenu utakmice kada su upisana i sva četiri gola.

Stuttgart našeg Ermedina Demirovića ostao je "dužan" Bayernu još od prošle sezone jer je u posljednjem kolu spriječio Bavarce da osvoje drugo mjesto i bore se makar za Superkup Njemačke. U Bayernu su to sve zapamtili i do vrha napunili mrežu popularnih Švaba danas.

Nakon što u prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, Harry Kane je u rasponu od četiri minute od 58. do 61. postigao dva gola. Prvi sjajnim udarcem s distance, a drugim nakon voleja iz blizine.

Hat-trick je rekorder po broju golova u reprezentaciji Engleske postigao 80. minuti, a konačnih 4:0 postavio je Kingsley Coman u posljednjim trenucima utakmice.

Bayern se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto koje dijeli zajedno s Leipzigom jer obje ekipe imaju po 17 bodova. Stuttgart je tek osmi. Demirović je igrao od početka pa do 67. minute kada je zamijenjen.

Rezultat i strijelci:

Bayern - Stuttgart 4:0 (Kane 58', 61', 80', Coman 90')

Tabela: