Maćehinski odnos
7

Sramotan odnos Tottenhama prema Kaneu, klub mu zabranio da se pozdravi sa igračima

S. G.
Rastanak Harryja Kanea sa Tottenhamom nakon toliko godina nije prošao kao iz bajke, a engleski mediji donose priču koja je razočarala mnoge navijače ovog kluba.

Tottenham je navodno svom legendarnom napadaču nakon dogovorenog transfera u Bayern ovog ljeta zabranio dolazak u trening centar kako bi se pozdravio sa svojim bivšim igračima, a da stvar bude šokantnija o svemu obaviješten e-mailom.

Ne postoji nogometaš koji je za Tottenham odigrao više utakmica i zabio više golova od njega za klub iz Sjevernog dijela Londona, zbog čega ovo Kane nikako nije zaslužio.

U klub je došao još kao 11-godišnjak i njemu proveo gotovo dva desetljeća, no Daniel Levy i društvo očito smatraju da Harry Kane (30) ne zaslužuje dostojanstven oproštaj od Spursa.

Za 11 sezona služenja Pijetlovima engleski napadač je odigrao ukupno 435 utakmica na kojima je zabio 280 pogodaka i namjestio njih 64.

Sredinu je promijenio isključivo kako njegova blistava karijera ne bi bila okončana praznom kolonom u rubrici "trofeji", a u Bayernu ne bi trebao brinuti za to.