Šaljivi su bili jutros
9

Stuttgart se poigrao spajanjem Demirovića i njegovog kolege iz napada: Ovako izgleda "Undavović"

D. P.
U Stuttgartu spojili svoje ubojite napadače (Foto: Stuttgart VFB)
U Stuttgartu spojili svoje ubojite napadače (Foto: Stuttgart VFB)
Nogometaši Stuttgarta sutra igraju svoj duel šestog kola Bundeslige protiv Hoffenheima, a na Twitter stranici ovog kluba dan pred utakmicu bili su inspirisani i raspoloženi za šalu, pa su se poigrali sa svojom dvojicom napadača.

Bosanskohercegovački reprezentativac Ermedin Demirović i Nijemac kurdskog porijekla Deniz Undav ubojit su tandem u dresu Stuttgarta na početku sezone i zajedno imaju osam golova nakon svega pet kola Bundeslige. Postigli su po četiri gola i dijele treće mjesto liste strijelaca iza Harryja Kanea i Omara Marmousha.

Šansu da dodatno poprave svoj učinak imat će sutra protiv Hoffenheima, a njihov Stuttgart je danas privukao pažnju na svojim društvenim mrežama. U redovima Švaba odlučili su se poigrati pa su spojili Demirovića i Undava.

Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji spojili su dva lika u jedan i objavili dvije različite fotografije, a za ime su odabrali "Undavović".

"Dobro jutro, fanovi Stuttgarta. Upoznajte Deniz-Ermedina Undavovića", naveli su na zvaničnoj stranici i nasmijali fanove.

Stuttgart i Hoffenheim sastaju se sutra od 19:30, a to bi mogla biti šansa da vidimo duel bh. napadača jer je član gostujućeg tima Haris Tabaković.