Vrijedi 20 miliona eura
0

Supruga igrača Evertona urnebesno objasnila finansije u kući: Kako plaćam račune

D. P.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ukoliko nekoga zanima kako izgledaju finansije u domu jednog igrača najjače lige svijeta, urnebesan odgovor pronaći će na TikToku Sophie Lawlor, dugogodišnje partnerice nogometaša Evertona Jakea O'Briena.

Jake O'Brien ovoga ljeta stigao je u Everton i potpisao ugovor za obeštećenje od 19,5 miliona eura. Mnogi su se u Engleskoj iznenadili tako visokom obeštećenju za mladog nogometaša Lyona, ali je on u Francuskoj pokazao izniman talenat i sada gradi karijeru na Ostrvu.

Za to vrijeme, njegova partnerica Sophie Lawlor briljira na društvenim mrežama. Tu je prije nekoliko dana podijelila viralan video o tome kako u kući izgledaju finansije.

Radi se o Sophijinoj šali koja se brzo proširila društvenim mrežama. Radi se o tri podijeljene slike u jednom videu.

"Evo kako dijelimo račune kao par koji živi zajedno. Plaćam stanarinu, plin, struju, općinski porez, osiguranje automobila, gorivo, hranu za pse, hranu, stvari za djevojke i putovanja", stoji na prvoj fotografiji.

No, na posljednjoj fotografiji nalazi se detalj s O'Brienovog potpisa ugovora uz poruku: "On mi daje novac da sve to platim".

Video možete pogledati ovdje.

Mladi nogometaš odigrao je tri utakmice za Everton na startu nove sezone i upisao je jednu asistenciju, a radi se o centralnom defanzivcu. Karijeru je počeo u irskom Cork Cityju, a onda je preko Crystal Palacea, Swindona, belgijskog RWDM-a i Lyona stigao do najjače lige svijeta.