Turbulentan period
0

Supruga Kylea Walkera zatražila razvod, od zvijezde Cityja zahtijeva 32 miliona eura

E. K.
Kyle Walker sa suprugom (Foto: Twitter)
Kyle Walker sa suprugom (Foto: Twitter)
Nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker prolazi kroz turbulentan period u svom životu budući da je njegova supruga Annie Kilner zatražila razvod.

Walker je u prošlosti u nekoliko navrata tražio oprost od Annie poslije višestrukih skandala budući da je pored supruge imao i ljubavnicu s kojom je imao i dijete.

Annie je saznala za prevaru te ga je izbacila iz kuće prije nekoliko mjeseci iako je bila trudna. Pokušala je nastaviti živjeti s njim zbog djece, ali je odustala od tog nauma te je tražila razvod s defanzivcem Cityja od koga traži 32 miliona eura.

"Prošla je kroz pakao, u posljednjih nekoliko mjeseci je pokretao osjećaj da je preuzela kontrolu nad svojim životom, no sada je to nestalo zbog Kylea", rekao je neimenovani izvor za časopis Heat.

"Kada je uhvatila Kylea da je vara, bila je potpuno shrvana. Kyle je molio da ga pusti da se vrati kući što je ona i učinila zbog djece, no nedavno je svojim prijateljima priznala da je ljubav umrla. Ona mu više ne vjeruje i ne želi živjeti s njim, želi samo da bude sretna", dodao je isti izvor.

Podsjetimo, Walker je ljetos priznao da je varao svoju suprugu te da je zbog toga želio preći u redove minhenskog Bayerna.