Deset pobunjenika
0

The Times: Conte trebao preuzeti Real, igrači stavili veto i zaprijetili odlascima

H. H.
Conte je nakon osvajanja titule s Interom napustio klub (Foto: Facebook)
Conte je nakon osvajanja titule s Interom napustio klub (Foto: Facebook)
Nakon odlaska Zinedinea Zidanea s klupe Real Madrida, najzobiljniji kandidat za njegovog nasljednika bio je Antonio Conte, ali kako piše britanski The Times, nekoliko igrača je bilo protiv toga i zaprijetili su odlascima iz Kraljevskog kluba.

Predsjednik Reala Florentino Pérez zapravo je započeo pregovore s italijanskim trenerom nakon njegovog rastanka s Interom, ali u ciijelu priču uključili su se i igrači kluba iz Madrida.

Kako navodi The Times, deset igrača je kontaktiralo Pereza i upozorilo ga je da će u slučaju Conteovog dolaska napustiti Real, a taj gest nogometaša naveo je predsjednika Kraljeva da promijeni prioritete, te je na kraju odlučio vratiti Carla Ancelottija.

Times ne spominje imena "pobunjenika" i nisu precizirani razlozi zašto su igrači Reala bili protiv Contea, ali podsjeća na verlbalni sukob Sergia Ramosa s italijanskim trenerom 2018. godine, kada je kapiten Reala komentarisao mogućnost da preuzme Kraljeve.

"Poštovanje se zaslužuje, a ne nameće. Na kraju je upravljanje svlačionicom važnije od taktičkog znanja trenera", rekao je Ramos, odbacivši tada mogućnost da Realu treba trener "čvrste" ruke i nezgodnog karaktera poput Contea.

Podsjetimo, Conte je nakon osvajanja titule s Interom napustio klub, a dovodio se u vezu i s prelaskom u Tottenham.