Strašan incident
33

U Hrvatskoj izrešetan automobil sportskog direktora NK Osijek

D. P.
Foto: Jutarnji.hr
Foto: Jutarnji.hr
Nezapamćena situacija dogodila se tokom noći u Hrvatskoj kada su nepoznati počinitelji rafalnom paljbom iz vatrenog oružja oštetili automobil sportskog direktora NK Osijek Josea Bota.

Kako prenosi Jutarnji, sa sedam hitaca izrešetan je automobil prvog čovjeka sportskog segmenta NK Osijek Josea Bota. U pitanju je vozilo Volkswagen Arteon koji je bio parkiran u prolazu između dvije zgrade.

Ovaj portugalski nogometni stručnjak stigao je u Osijek u januaru ove godine nakon što je okončao saradnju s PAOK-om. Radio je na istaknutim pozicijama u evropskim velikanima poput Benfice i Šahtara.

Ovaj incident se dogodio ispred zgrade u kojoj Boto stanuje, a napadači su hice ispucali u vjetrobransko staklo.

Kako prenosi Jutarnji, Boto nije bio u Hrvatskoj kada se ova situacija dogodila jer je jučer otputovao u Portugal na kraći odmor. No, užasavajuće prizore vidio je njegov saradnik Alfredo Almeida, također Portugalac, koji radi kao koordinator omladinske škole u Osijeku.

Almeida je odmah pozvao policiju nakon čega je obavljen uviđaj na mjestu događaja. Iz Osijeka nisu željeli ništa komentarisati za hrvatske medije.

Inače, Osijek je završio na četvrtom mjestu u HNL-u i izborio je nastup u Evropi za narednu sezonu nakon duge borbe s Lokomotivom za to četvrto mjesto. U posljednjem kolu u subotu Osijek je slavio na gostovanju Varaždinu rezultatom 2:0.