Veliki interes
765

U Mostaru rasprodane sve ulaznice za meč Veleža i Elfsborga na Grbavici

D. P.
Navijači Veleža s nestrpljenjem čekaju veliki duel svog tima (Foto: EPA-EFE)
Navijači Veleža s nestrpljenjem čekaju veliki duel svog tima (Foto: EPA-EFE)
Veliki interes navijača Veleža vlada za revanš susret protiv Elfsborga u okviru Konferencijske lige, a sve ulaznice koje su puštene u prodaju u Mostaru su rasprodane.
Rođeni su u prvom meču u Borasu remizirali s Elfsborgom rezultatom 1:1 i tako zadržali i više nego realne šanse za prolaz u play-off Konferencijske lige, pa će tako atmosfera na Grbavici biti fantastična.

Ulaznice su jučer puštene u prodaju u Mostaru, a kako saznajemo, rasprodane su za manje od dva sata. Ostalo je još samo ono što je namijenjeno za prodaju u Sarajevu, koje će ugostiti meč trećeg pretkola Konferencijske lige.

Velež će sutra održati konferenciju za medije na stadionu Grbavica u 18 sati, dok je službeni trening zakazan za 18:30. S druge strane, obraćanje medija i trening Elfsborga bit će održani u 20 sati.

Meč na Grbavici igra se u četvrtak od 20 sati, a sudit će ga Filip Glova iz Slovačke. Ekipa koja prođe dalje igrat će u play-offu protiv Feyenoorda ili Luzerna, a u tom dvomeču nizozemski tim ima prednost od tri gola nakon prvog duela.