Sprema li se "bomba"?
18

U svlačionici Liverpoola se već priča o Salahovom transferu, saigrač otkrio kako stvari stoje

D. P.
Salah između Liverpoola i Al-Ittihada (Foto: Screenshot)
Salah između Liverpoola i Al-Ittihada (Foto: Screenshot)
Novi ljubimac navijača Liverpoola Dominik Szoboszlai potvrdio je engleskim medijima da se u svlačionici ovog kluba već priča o mogućem odlasku Mohameda Salaha s Anfielda.

Szoboszlai, koji je počeo blistati od dolaska u Liverpool, nakon pobjede nad Aston Villom jučer rezultatom 3:0, pričao je o mogućem odlasku Salaha u Al-Ittihad.

Već se danima priča u medijima o nevjerovatnoj ponudi Saudijaca koja je stigla na Salahovu adresu, a riječ je o iznosu od 200 miliona eura. Navodno, Al-Ittihad je spremio još jaču ponudu, ukoliko pomenuta ne bude prihvaćena.

A da se u svlačionici Liverpoola priča o njegovom mogućem odlasku, potvrdio je mađarski nogometaš. U razgovoru za Sky Sports potvrdio je da Salah želi ostati u Liverpoolu, ali i da su ponude "stvarne".

"Svi pričaju o tome i naravno da razgovaramo jedni s drugima. Ipak, Salah želi ostati i mi smo sretni zbog toga. On je sjajna osoba i trebaju nam takvi igrači", rekao je Szoboszlai za Sky Sports.

Saudijska liga svim silama pokušava dovesti Salaha jer od njega žele napraviti zaštitno lice Pro lige koja u svojim redovima već ima zvijezde poput Cristiana Ronalda i Karima Benzeme.