Dvojac ne trenira
25

Udarac za Francuze samo 24 sata prije Maroka, groznica napravila problem prvotimcima

D. P.
Deschampsa su zabrinule vijesti s treninga (Foto: EPA-EFE)
Deschampsa su zabrinule vijesti s treninga (Foto: EPA-EFE)
Nogometnu reprezentaciju Francuske uzdrmao je zdravstveni problem Adriena Rabiota i Dayota Upamecana koji dolazi samo 24 sata prije početka polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Francuska će sutra od 20 sati igrati protiv Maroka u borbi za novo finale Svjetskog prvenstva. Trikolori jesu veliki favoriti, no Maroko je tri takve reprezentacije već poslao kući iz Katara (Belgiju u grupi, Španiju i Portugal).

Takav status velikog favorita pomalo su ugrozile vijesti s posljednjeg večerašnjeg treninga Francuza. Naime, trenirati nisu mogli Dayot Upamecano i Adrien Rabiot.

To je dvojac koji je potpuno nezamjenjiv u igri Didiera Deschampsa, a posebno se to odnosi na Rabiota koji nosi vezni red jer je veliki broj igrača već od ranije povrijeđen poput Paula Pogbe i N'Goloa Kantea.

Rabiot i Upamecano imaju velike probleme s groznicom i upitan je njihov nastup za sutra. Deschamps je na treningu na Jassim bin Hamad stadionu u Dohi imao svega 22 raspoloživa igrača.

Iako se selektor Francuske nada da bi mogao imati sutra Rabiota i Upamecana, prema navodima francuskih medija to je i više nego upitno.