Pozitivan na koronu
2

Vrsaljko poslao poruku iz izolacije: Moji parametri su malo iznad normalnog, ali dobro sam

K. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatski reprezentativac i nogometaš Atletico Madrida Šime Vrsaljko jedan je od dvojice zaraženih igrača ovog kluba, a u izjavi za medije potvrdio je da trenutno nema nikakvih simptoma koronavirusa i da se osjeća dobro.
Atletico Madrid je potvrdio da su nogometaši Angel Correa i Šime Vrsaljko pozitivni na koronavirus, nakon čega su obojica odmah otišla u samoizolaciju i neće konkurisati za meč protiv Leipziga u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

"Moram reći da se osjećam dobro i da nemam nikakve simptome. Moji parametri su malo iznad normalnog i moram biti u izolaciji dok ne budem negativan na sljedećem testu koji može biti za nekoliko dana. Nadam se da ću se isto tako vratiti normalnom životu uskoro, a do tada ću trenirati kući i to je to", poručio je ovaj hrvatski defanzivac.

Dalje, on ističe da je za sada sve dobro te se zahvalio na porukama podrške.

"Uglavnom, sve je super i sve je pet. Moram se zahvaliti svima na porukama podrške, uživajte i zapamtite: Opreza nikad dosta", poručio je Vrsaljko.

Španski klub će 13. augusta u Lisabonu igrati meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Leipziga, a ukoliko prođu dalje, onda će igrati protiv boljeg iz duela između Atalante i PSG-a.