Promo
0

WWIN novi generalni sponzor FK Željezničar, logo će krasiti dres kluba

Fudbalski klub Željezničar od danas je dio velike sportske porodice klubova kojima je generalni sponzor WWIN.

Na obostrano zadovoljstvo potpisan je četverogodišnji ugovor, jedan od najvećih u historiji Plavih s Grbavice.

Ugovor je ispred FK Željezničar potpisao predsjednik Upravnog odbora Admir Tunović, a ispred kompanije WWIN Jeronim Franjić.

U skladu s tim, logo WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa FK Željezničar.

"Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ - The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi", kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.

Kompanija WWIN će u okviru sponzorstva organizovati brojne pogodnosti i nagradne igre za sve navijače FK Željezničar.

"Veoma nam je drago što započinjemo zajedničku priču sa klubom takve tradicije i veličine kao što je Željezničar. Ne sumnjamo da su sada pred nama godine uspješne saradnje i da će naše partnerstvo donijeti dobre rezultate. Tek smo na početku jednog uzbudljivog putovanja, najbolje tek dolazi", poručuju iz kompanije WWIN, koja je i generalni sponzor kompletnog domaćeg prvenstva.

Prvu utakmicu Željezničar u novoj sezoni igra u subotu od 21:00 sati kada na Grbavicu stiže ekipa Širokog Brijega.