Domišljata ideja
23

Završio je posljednji na Fantasyju pa je morao na "dejt" s kartonskom Taylor Swift

D. P.
Domišljata reakcija rivala iz lige (Foto: Twitter)
Domišljata reakcija rivala iz lige (Foto: Twitter)
Jedan zaljubljenik u engleski nogomet morao je platiti kaznu za lošu sezonu na igrici "Fantasy Premier League" pa je snimljen kako izlazi na spoj s kartonskom figurom Taylor Swift.

Fantasy okuplja desetak miliona fanova širom svijeta koji svake godine stvaraju svoj tim od igrača iz engleske Premier lige, a nakon svakog kola se svode računi i igrica je povezana s dešavanjima u stvarnom životu.

Nakon što je završena sezona, jedan fan koji je završio na posljednjem mjestu u svojoj mini-ligi, morao je izači na romantičan spoj s američkom pjevačicom Taylor Swift. Naravno, ne radi se o pravoj Taylor Swift, već njenoj kartonskoj figuri.

[TWITTER]1672676956284809217[/TWITTER]

"Dečko u našem timu bio je posljednji na Fantasy nogometnoj ligi i morao je javno učiniti nešto što mu rivali kažu. Natjerali su ga da izađe s Taylor Swift napravljenom od kartona na spoj", naveo je Greogr Sleith na Twitteru, jedan od igrača iz njihove lokalne lige.

Nakon što su večerali, nesretni mladić pod imenom Greig je zajedno sa svojom "izabranicom" morao otići i u lokalni kasino.

Ipak, Greig se zbog ovog događaja proslavio na društvenim mrežama, koliko god da mu je bilo neugodno dok su ga gosti gledali u čudu. Oglasio se na društvenim mrežama i poručio: "Kakva noć".