Lijepa atmosfera
79

Završnica Evropskog prvenstva u okviru manifestacije "Ljeto na Vilsu"

E. K.
Nakon male pauze, svi posjetitelji mogu ponovo pratiti dosad najzanimljivije utakmice Evropskog prvenstva u okviru manifestacije "Ljeto na Vilsu".

U 18:00 sati snage će odmjeriti Španija i Njemačka, malo kasnije Portugal i Francuska, a posjetitelji će uživati u gledanju utakmica Evropskog prvenstva u nogometu na tri velika LED ekrana.

Kako je na manifestaciji "Ljeto na Vilsu" uvijek lijepa i pozitivna atmosfera, organizatori su se pobrinuli da u Areni Vils pored dobre hrane, pića, praćenja utakmica, nagradnih igara partnera projekta i zabave za najmlađe, svi gosti mogu slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista, ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera.

Tako da i večeras, od 20:15 sati u Areni Vils možete pratiti, sad već popularni Podcast sa Jasminom Ligatom, sportskim novinarom, a koji se uživo emitira na Facebook kanalu Ljeta na Vilsu.

Gost večerašnjeg podcasta je Elvir Bolić, bivši bosanskohercegovački nogometaš dok je sutra 06. jula u istom terminu, gost Amel Tuka, bosanskohercegovački atletičar.

Specijalna podcast emisija tokom Evropskog prvenstva u nogometu 2024 dostigla je veliku popularnost na društvenim mrežama, a u mini TV studiju u prostoru Arene Vils do sada su gostovali: Sabahudin Baho Topalbećirević, Nikola Nikić, Amar Ferhatović, Frenkie, Blaž Slišković te ostali mnogobrojni gosti.

U nedjelju, u još jednoj mini pauzi pred polufinalne večeri Evropskog prvenstva, od 16:00 do 22:00 sati u prekrasno dekorisanoj ljetnoj bašti bit će upriličena acoustic svirka.

Podsjećanja radi, manifestacija "Ljeto na Vilsu" održava se od 1. maja do 30. septembra 2024. godine na Vilsonovom šetalištu i tokom svog trajanja nudi raznovrsne i bogate sadržaje za sve generacije, a na fotografijama možete pogledati cjelokupnu atmosferu.