Najavio rezove
324

Žestoka izjava Akrapovića: Imam posla s gospodom koja bira kada će igrati

N. M.
Foto: Adem Ćatić/fkz.ba
Foto: Adem Ćatić/fkz.ba
Nogometaši Željezničara nastavili su s užasno lošim partijama na gostujućim terenima, pošto su danas poraženi i od posljednjeplasirane ekipe Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Zvijezda 09 je s 2:1 savladala Plave, kojima je presudio nevjerovatan autogol Vahida Selimovića, kada je on zakucao loptu u svoju mrežu nakon jednog centaršuta s desne strane.

Komentar na utakmicu dao je trener Željezničara Bruno Akrapović, koji je bio zaista žestok.

"Postigli smo gol za vodstvo, a onda iz jedne naivnosti i amaterske reakcije, kako kod prvog, tako i kod drugog gola, došli smo u situaciju da gubimo. Jasno je da imam posla s gospodom koja bira utakmice i kada će igrati. Pred dobrim stadionom ekipa umije i zna da ispuni očekivano, a biraju i kad mogu da podignu ručnu. Vrijeme je da to promijenim. Imat ćemo drastične mjere koje neće da im se svide. Prvi put napadam ekipu, ali to je zasluženo. Imat će i žestok govoru svlačionici, a donijet ćemo nepopularne mjere.", rekao je Akrapović.

Željezničar će protivnika u narednom kolu saznati nakon što bude kompletirana ova runda takmičenja, pošto još nije jasno na kojoj će poziciji Plavi okončati drugi krug Wwin lige.