Hitno hospitalizovani
309

Životna drama legendarnog Falcaa, zamalo je izgubio suprugu i petero djece

H. H.
Foto: Montaža
Foto: Montaža
Legendarni napadač Radamel Falcao se nedavno vratio u Kolumbiju kako bi zaigrao za Millonarios, ali je propustio utakmicu ovog vikenda zbog porodične drame.

U njegovom domu u Bogoti, njegova supruga Lorelei Taron, njegovo petoro djece (Dominique, Annette, Desirée, Jedidiah i Heaven) i njegova dva rođaka pretrpjeli su trovanje ugljen monoksidom (curenje plina) i morali su biti hitno hospitalizovani. Spasila ih je sobarica.

"Dogodilo se da smo uključili grijalicu koja nije imala izlaz i da nas je ugljen monoksid sve otrovao. Prošlo je mnogo sati nakon što smo ga uključili i mislili smo da je miris normalan. Odjednom se pojavio veoma jak miris i gospođa koja nam pomaže u kući počela je vikati brzo izađemo napolje. Izašli smo napolje, jer je miris bio nepodnošljiv, Annette je plakala jer se osećala loše, Jedidiah je spavao, a ja sam vidjela svijet naopačke. Annette i ja smo imali najjače simptome, ali brzo su se loše počele osječati i moja majka, Domi, Heaven i Desi, jer su počeli imati simptome poput povraćanja i glavobolje", objasnila je Falcaova supruga na društvenim mrežama.
Falcao zbog toga nije mogao igrati utakmicu, te se izvinio navijačima i zahvalio svima na porukama podrške, a posebno osoblju bolnice na pomoći njegovim članovima porodice.

Legendarni napadač se na zalasku karijere vratio u domovinu nakon što je prethodno igrao u River Plateu, Portu, Atleticu, Monacu, Manchester Unitedu, Chelseaju, Galatasarayju i Rayo Vallecanu.