Odgovorili aplauzima
263

Zmajevi nisu odgovorili na poziv BH Fanaticosa, nakon poraza otišli u svlačionicu

D. P.
Samo aplauzi, a onda odlazak u svlačionicu (Foto: T. S./Klix.ba)
Samo aplauzi, a onda odlazak u svlačionicu (Foto: T. S./Klix.ba)
Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine BH Fanaticosi pozvali su igrače da im se pridruže ispred tribine, ali su Zmajevi to odbili i otišli u svlačionicu.

Iza reprezentacije BiH je novi poraz. Večeras je u Zenici slavila selekcija Mađarske rezultatom 2:0, a nezadovoljstvo se moglo vidjeti i po tome što je veliki dio publike napustio tribine još davno prije posljednjeg zvižduka sudije Anthonyja Taylora.

BH Fanaticosi su sačekali kraj utakmice i nakon toga pozvali igrače da im se pridruže ispred tribine, kako bi obavili razgovor, no ostalo je samo na tome.

Nogometaši BiH su uputili aplauz, a onda se zaputili u svlačionice, što se svakako nije dopalo najvatrenijim navijačima BiH koji su uvijek bili uz reprezentaciju, bez obzira na rezultate.

Nakon novog poraza, BiH je posljednja na tabeli sa samo jednim bodom, dok su Mađari skočili na pet bodova i sigurni su na trećem mjestu.

To znači da se Zmajevi gotovo pa sigurno opraštaju od elitne lige ovog takmičenja. Preostali su nam dueli protiv Nizozemske i Njemačke, a tu bi nam trebale dvije pobjede za opstanak u eliti Lige nacija. U narednom duelu BiH gostuje Njemačkoj 16. novembra.