Pripreme za Nizozemsku
1

Zmajevi odradili novi trening u Eindhovenu, zdravstveni bilten raduje Barbareza

N. M.
Foto: NS BiH
Foto: NS BiH
Reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u Eindhovenu odradili drugi trening po dolasku u Nizozemsku, gdje su se okupili uoči prvih utakmice nove sezone Lige nacija.
Za razliku od jučerašnjeg, večerašnji trening je odrađen u boljim vremenskim uslovima, a naši najbolji nogometaši su izuzetno raspoloženi za rad, piše zvanična stranica Nogometnog saveza BiH.

Atmosfera među Zmajevima je odlična, a svi su motivisani da pokažu svoj maksimum na predstojećoj utakmici protiv Nizozemske. Trening je protekao bez povreda, što dodatno ohrabruje stručni štab pred nadolazeće susrete u Ligi nacija, a tako je situacija sa zdravstvenim biltenom odlična i može radovati Barbareza i njegove saradnike.

Pažnju navijača privukao je novi imidž našeg veznjaka Harisa Hajradinovića, koji se na ovim pripremama pojavio s izmijenjenom frizurom, odnosno ofarbanom kosom.

Foto: NS BiH
Foto: NS BiH

Podsjećamo, u subotu će Zmajevi gostovati Nizozemskoj u Eindhovenu od 20:45 sati, dok ih u utorak čeka gostovanje Mađarskoj, a satnica je identična.

Zmajevi se ove sezone takmiče u elitnoj A diviziji Lige nacija, a pored Nizozemske i Mađarske, rival u grupi im je i Njemačka.