Wwin liga BiH
79

Zrinjski nakon preokreta pobijedio Slogu za nastavak savršenog starta nove sezone

N. K.
Novo slavlje mostarskog tima (Foto: HŠK Zrinjski)
Novo slavlje mostarskog tima (Foto: HŠK Zrinjski)
Nogometaši Zrinjskog pobijedili su na stadionu Pod Bijelim brijegom u zaostaloj utakmici prvog kola Wwin lige BiH ekipu Sloge Meridian rezultatom 3:1 te su tako zadržali stopostotni učinak na početku sezone.
Zrinjski je u prvom poluvremenu imao inicijativu, kružio je s loptom oko šesnaesterca Sloge, ali nije bilo puno opasnih situacija za postizanje gola protiv Sloge koja je igrala vrlo dobro u defanzivi.

Pravo šok uslijedio je u petoj minuti nastavka utakmice kada je Jović iskoristio smušenost u odbrani domaćih i pogodio za vodstvo Sloge. Kasnije se ispostavilo da je loptu u svoju mrežu zapravo poslao Šunjić.

Ipak, pola sata prije kraja utakmice Zrinjski dolazi do izjednačenja kada je Mulahusejnović pogodio na asistenciju Tičinovića, a samo šest minuta kasnije su došli i do preokreta. Mulahusejnović je ovaj put asistirao za Topića.

Konačnih 3:1 postavio je Šunjić u 79. minuti nakon što je zakucao loptu glavom u mrežu nakon centaršuta Topića iz kornera.

Zrinjski sada nakon tri utakmice ima maksimalnih devet bodova, dok je Sloga u četiri odigrana susreta osvojio samo dva boda. U narednom kolu Zrinjski dočekuje Borac, dok će Sloga ugostiti Široki Brijeg.

Rezultat i strijelci:

Zrinjski - Sloga 3:1 (Mulahusejnović 61', Topić 67', Šunjić 79' - Šunjić ag. 50')

Tabela: