Promo
65

Ostalo je još malo vremena: AdmiralBet poklanja 50 KM bonusa dobrodošlice

AdmiralBet
AdmiralBet
Najbrže rastuća online kladionica u Bosni i Hercegovini Admiralbet je tokom mjeseca novembra odlučila da časti sve koji žele da osjete uzbudljivo iskustvo igranja igara na sreću.

Ostalo je još svega nekoliko dana da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i oprobate svoju sreću potpuno besplatno.

Kompanija koja je u sastavu renomirane Novomatic korporacije, svjetskog lidera u priređivanju igara na sreću, uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine već godinu dana.

Povodom prvog rođendana AdmiralBet poklanja svim novoregistrovanim igračima 50 KM bonusa bez uslova.

Promocija je aktivna do 30. novembra 2023. godine.

Još nemate nalog na admiralbet.ba? Požurite i registrujte se jer vas čeka 50 KM bonusa.

Kako do 50 KM bonusa dobrodošlice?

Sve što je potrebno jeste da se do 30. novembra registrujete na platformu i verifikujete svoj nalog dostavljanjem ličnog dokumenta. U roku od 24 sata od trenutka verifikacije, na nalog će vam biti uplaćeno 50 KM koje možete iskoristiti za kompletnu ponudu na stranici.

Najbolje slot igre, svakodnevni jackpotovi, najpopularnija virtuelna igra današnjice Aviator, bingo ili sportsko klađenje, potpuno je svejedno jer uz dodijeljeni bonus imate mogućnost da se zabavite i istražite bogatu ponudu koja je dostupna na platformi.

Da bi preuzeli bonus od 50 KM nije neophodno da uradite depozit.

Uplata depozita donosi dodatne bonuse

Osim početnog bezuslovnog bonusa, igrači imaju priliku osvojiti dodatnih 1.200 KM kroz prva tri depozita. Na svaki od prva tri depozita dobijate po 200% bonusa, što predstavlja najveći bonus za kazino i sportsko klađenje u Bosni i Hercegovini.

Na trećem depozitu čeka vas i dodatno sjajnih 200 besplatnih spinova na Sizzling Hot Deluxe slot igri.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti, jer daje mogućnost da uvećate svoje šanse za dobitak.

Sve ovo možete uraditi čak i preko mobilne aplikacije AdmiralBea, koja je dostupna za android i iOS uređaje.

Redovni bonusi i vrijedne nagrade

AdmiralBet se ne zaustavlja samo na dobrodošlici. Kroz redovne bonuse i promocije, kladionica nagrađuje svoje igrače čineći iskustvo igranja još uzbudljivijim. Bez obzira jesi li novi ili postojeći igrač, očekutej uzbudljive bonuse i iznenađenja koji će u svakom trenutku dati dodatnu vrijednost vašoj zabavi.

Podsjetimo, AdmiralBet je na početku svog poslovanja u Bosni i Hercegovini pokrenuo kampanju gdje je sretni dobitnik osvojio BMW 4 Gran Coupe, a tokom prethodnog perioda je također davao razne bonuse novoregistrovanim igračima.

Da bi bili u toku sa svim dešavanjima i promocijama, zapratite AdmiralBet na Facebooku i Instagramu ili posjeti njihovu stranicu admiralbet.ba.