Poslije utakmice
25

Bivši selektor rukometašica Srbije zaključan i napadnut, intervenisala i policija

H. H.
Saša Bošković (Foto: Screenshot)
Saša Bošković (Foto: Screenshot)
Bivši selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković isključen je s meča, a onda zaključan u hodniku gdje je fizički napadnut, objavili su srbijanski mediji.

Na utakmici između Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Arađelovca, Bošković je isključen u samom finišu, a potom su kako tvrdi uslijedile nemile scene.

Domaćin ga je prvo zaključao u hodniku, zatim se fizički obračunao sa nepoznatim licem, a na kraju je o svemu tome veoma burno pričao na konferenciji za medije.

"Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu", rekao je Bošković.

Trener Bekamenta je od 2011. do 2016. godine predvodio rukometašice Srbije, a najveći uspjeh ostvrio je 2013. na Svjetskom prvenstvu kada je osvojena srebrna medalja.