Međunarodno takmičenje
7

Tradicionalno ski takmičenje Zentiva Ski Race 6. februara na Bjelašnici

Sponzorirani članak
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 6.2.2021. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica održat će se 16. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Zentiva Ski Race 2021.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju se već 16. godinu tradicionalno održava na olimpijskoj planini Bjelašnica. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera koje se već 24. godine održava u tri sporta, golf, tenis i skijanje.

Organizator Marketing agencija B40, uz konsultaciju i odobrenje ZZJZ KS i policije, odlučila se da i ove godine organizuje ovo takmičenje, ali uz posebne epidemiološke mjere. Sve aktivnosti će se održati na otvorenom, učesnicima će se prije starta mjeriti temperatura, a nosit će i maske prije i nakon vožnje. Ostale aktivnosti u sklopu ovog događaja koje su okupljale veći broj gostiju na jednom mjesto bit će odgođene za narednu godinu.

Pravo sudjelovanja na ovom takmičenju imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, skijanje) više od 550 menadžera iz SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH.

Svi zainteresirani za učestvovanje se mogu prijaviti do četvrtka, 4.2.2021. godine na [email protected].

Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve, 6.2.2021. godine do 9:30 sati u info šatoru takmičenja.

Vozit će se dvije veleslalomske vožnje. Prva počinje u 10 sati, a druga u 12:30 sati. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Zentiva, Hyundai, Restoran i Pansion Staza, Heineken, Juicy, Laško, Johnnie Walker, Plantago, R&S i Bracom Sportshop.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke, imati priliku pogledati izložene Hyundai automobile. Partneri takmičenja Heineken, Juicy, Laško, Johnnie Walker, Zentiva, i Plantago su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih proizvoda, a Bracom, zastupnik za Head, testiranje najnovijih modela skija.

"Vidimo se na Bjelašnici 6.2.2021. godine", poručili su organizatori takmičenja.