Jedinstvena počast
56

Đoković stigao u Kinu nakon pet godina i odmah zaigrao na Kineskom zidu

H. H.
Novak Đoković i Wang Yibo (Foto: Twitter)
Novak Đoković i Wang Yibo (Foto: Twitter)
Novak Đoković zaigrao je tenis na Kineskom zidu. On je ambasador brenda sportske i modne kompanije Lacoste, koji mu je na jedinstven način odao počast.

Kinezi su organizovali teniski meč između Đokovića i kineskog glumca i pjevača Wang Yiboa, ali nažalost obojice, počela je kiša.

Kada je meč trebao početi i Đoković ugledao Yiboa kako izlazi na teren, našalio se da Yibo izgleda kao jak igrač, zbog čega je morao da se istegne.

Kako je padala jaka kiša, Novak Đoković i Yibo su počeli da igraju polako kako bi izbjegli bilo kakvo proklizavanje po zemlji. Đokoviću je zaista bilo prilično teško da igra, a jedan Yiboov bekhend je čak "natjerao" Novaka da izađe van terena.

Konačno, Yibo je "dobio" meč i podigao ruke u zrak, a kasnije je dobio pohvale od 24-strukog Grand Slam šampiona.

Inače, Đoković je u Kinu stigao poslije pet godina i igrat će na Shanghai Openu. Na turniru će nastupiti prvi put od 2019. godine.

[TWITTER]1840367993941041237[/TWITTER]

"Ja sam u Kini poslije pet godina, nedostajali ste mi. Mnogo, mnogo mi je žao, što se nismo vidjeli na aerodromu, odveli su me nekim okolnim izlazima, ali nadam se da ću vidjeti mnoge od vas ili u Pekingu, ili u Shanghaiju. Veoma sam uzbuđen što sam ovde u Kini, prije svega zbog vas koji ste mi pružili nevjerovatnu ljubav svih ovih godina", rekao je Đoković.

Masters u Shanhgaiu će biti odigran od 2. do 13. oktobra.