"Ivane, vrime je"
100

Hrvat osvojio Wimbledon pa se obratio Perišiću na tribinama, nasmijao ga je svojom porukom

K. H.
Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube
Hrvatski teniser Mate Pavić jučer je osvojio svoj treći naslov na Wimbledonu, a do titule je došao u paru s ukrajinskom teniserkom Ljudmilom Kičenok. Nakon što je podigao pehar, obratio se sunarodnjaku Ivanu Perišiću te mu poručio kako je vrijeme da pređe u Hajduk.
Pavić i Kičenok su nakon dva sata i sedam minuta igre pobijedili Jorana Vliegena iz Belgije i Kineskinju Xu Yifan, a ukupno, za hrvatskog tenisera je ovo bio šesti Grand Slam naslov. Nakon meča, kaže da je uvijek poseban osjećaj igrati na Wimbledonu.

Nakon toga, obratio se Ivanu Perišiću, nogometašu Tottenhama koji je s tribina pratio ovaj meč s porukom kako je došlo vrijeme da dođe u Hajduk, što je tema o kojoj se mnogo priča posljednjih dana. Perišić je nakon takve poruke samo nabacio osmijeh.

"Uvijek je sjajno igrati finale ovdje. Svaki Wimbledon je posebna priča, hvala Ljudmili što je odlično odigrala ovaj turnir, a zahvaljujem i fizioterpeutu koji nas je spojio. Želim se zahvaliti svom timu, svojoj djevojci i nadam se da ste uživali", rekao je Pavić, a onda s engleskom počeo pričati na hrvatskom jeziku:

"Želim reći još jednu stvar na hrvatskom jeziku. Ivane, 'vrime je'."

Navijači Hajduka posljednjih dana na sve moguće načine pozivaju Perišića da se vrati u klub, no ovakav poziv i ovakva poruka na Wimbledonu sigurno je nešto o čemu će se još pričati.