Pojavio se snimak
0

"Vidi s kim je": Đoković u Kotoru uhvaćen u šetnji sa Šarapovom

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nakon poraza u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza srbijanski teniser Novak Đoković odmor provodi na crnogorskom primorju gdje je čak snimljen i u šetnji sa Marijom Šarapovom.

Kako prenose srbijanski mediji, Novak i Marija šetali su Kotorom, a na snimku koji se pojavio čuo se i zanimljiv i komičan komentar u pozadini.

"Vidi s kim je, sa onom Ruskinjom", čuo se u pozadini ženski glas.

Prijateljstvo Đokovića i Šarapove traje godinama, još od vremena kada je Ruskinja dominirala ženskim tenisom, a Novak krčio put ka vrhu u muškoj konkurenciji.

Samo nekoliko dana ranije, Đoković je viđen kako se u Crnoj Gori opušta na jahti sa suprugom Jelenom i njihovo dvoje djece, sinom Stefanom i kćerkom Tarom, a sve uoči nastupa na Olimijskim igrama.

Šarapova, je s druge strane već boravila u Crnoj Gori, kada je 2015. godine uživala u nezaboravnom odmoru u Boki Kotorskoj poručivši da čak razmišlja i o kupovini kuće.

Kotor je historijski grad na crnogorskoj obali Jadrana, poznat po svojoj dobro očuvanoj srednjovjekovnoj arhitekturi i zadivljujućem prirodnom okruženju. Krivudave gradske ulice, drevne zidine i neobični trgovi nude uvid u njegovu bogatu prošlost, dok pozadina visokih planina i mirnog mora nude bajkovito okruženje.

Podsjetimo, Novak će tokom sedmice putovati na Olimpiske igre u pariz gdje će pokušati da se domogne olimpijskog zlata, jedinog koje mu u bogatoj kolekciji nedostaje.