Trogodišnji ugovor
62

WWIN Generalni sponzor Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine

Kompanija WWIN novi je generalni sponzor Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Trogodišnji ugovor potpisali su Dragan Soldo ispred Nogometnog saveza Federacije BiH i Jeronim Franjić ispred kompanije WWIN. Federalni prvoligaši tako će sudjelovati u natjecanju koje će u narednom periodu imati novi naziv - WWIN Prva liga FBiH.

"Nastavljamo pružati podršku domaćem nogometu. Mnogo je talenata koji upravo kroz WWIN Prvu ligu FBiH grade vlastitu stazu prema uspješnoj karijeri, mnogo je zanimljivih utakmica koje nudi ovo natjecanje i stoga želimo biti dio te priče. Kao što je odranije poznato, kompanija WWIN je sponzor i najvišeg ranga bosanskohercegovačkog klupskog nogometa, nekako je prirodno da se uključimo u širi proces", ističu iz kompanije WWIN.

U Nogometnom savezu FBiH također ne kriju zadovoljstvo postignutim dogovorom i činjenicom da će surađivati s uglednom kompanijom kao što je WWIN.

''U ime Nogometnog saveza Federacije BiH želim iskazati zadovoljstvo potpisanim ugovorom o sponzorstvu sa kompanijom WWIN, zahvaliti im se na iskazanom interesu za Prvu ligu FBiH koja će od sada nositi naziv WWIN Prva liga FBiH. Nadamo se da ćemo realizacijom ovog ugovora doprinijeti razvoju WWIN Prve lige FBiH i biti od pomoći klubovima u obimu koji smo ugovorili, te da ćemo biti ozbiljan partner u ovoj suradnji", izjavio je Dragan Soldo, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH.

Podsjetimo, logo WWIN-a također krasi i prednju stranu dresova nogometnih klubova: Željezničar, Široki Brijeg, Sloboda, GOŠK, Leotar, Velež Nevesinje, Sutjeska Foča, Drina Zvornik, Ljubić Prnjavor... Uspješna partnerstva na obostrano zadovoljstvo, a koja rezultiraju razvojem nogometa u Bosni i Hercegovini.